Velkommen til KH Marketing & Office


KH Marketing samt KH Office er to firmaer samlet et sted i 2012.

Efter mere end 15 år i branchen, og efter vi har lyttet til vore kunder gennem årene, har vi, i 2012 taget beslutningen om at etablere to firmaer under én hat. Vi lever i en tid, hvor vore kunder ønsker at samle så mange indkøb som muligt, grundet det stadigt tiltagende tidspres.

Tid er penge i dag

Så ved at samle det på et sted, kan vi især på Office-delen præsentere landets klart laveste priser. Men også vise langt flere artikler uden der skal komme flere konsulenter med varer fra samme selskab.

Hvorfor betale for meget for samme vare ?

Vi er dags dato ikke de største på markedet, men bestræber os på at have de bedste priser samt maksimal kvalitet, især på vore nicheprodukter, som vi får hjem fra hele verdenen. Vores ambition er ikke at være de største, men de bedste indenfor vort område.

KH Office – innovative artikler til hverdagens udfordringer

Vi tilbyder stort set alt inden for nicheprodukter til kontoret. Dvs. der er ikke tale om standardvarer, som man får hos kontorforsyninger, for som vi siger; det behøver ikke være kedeligt at arbejde med kontorartikler. Vi får vores artikler fremstillet / hjemskaffet i samarbejde med konsulenter og vore kunder. Dvs. vi lever faktisk af at udvikle vore kunders ideer.
De er alle fremstillet i bedste kvalitet og er helt miljørigtige. Alle disse artikler er med til at effektivisere den travle hverdag på kontoret.
Vi hører ofte hos vores kunder, at mange af vore kollegaer på markedet hævder, at være de eneste, der forhandler disse nicheting. Men med ærlighed kommer man længst, for ja, vi er flere om disse artikler, men vi garanterer til gengæld de mest optimale priser. Så i stedet for at bruge en masse økonomi på eget navn på alle vore artikler, æsker mm, finder vi den rette prissætning vigtigst.
For det er produktet, kvaliteten og prisen, der er det vigtigste for vore kunder. Office-delen er for mit vedkommende grundlagt i 2000, men jeg har erfaringer i branchen fra tilbage fra 1995.

KH Marketing

Har gennem godt 10 år handlet med en lang række reklame- og ”strø-artikler” Hos os kan man få det meste, man skal bruge til at reklamere med, eller blot ønsket om at få navn på egne produkter internt. Vores force er her, at vi laver layouts uden beregning, og at vi har meget skarpe priser samlet set. En del af vore leverandører kommer fra Danmark, men vi har en lang række forbindelser over hele kloden i dag. Profil er ikke noget, man har, det er noget, man skaber, så lad os hjælpe med at få dit navn spredt ud.
Dennis Klinge
Indehaver

Tlf Nr: +45 2685 3609Personligt har det altid været et mål for mig at kunne tilbyde mine kunder så mange ting som muligt, men samtidig til skarpe priser - man har vel stadig nogle af ens gener fra det vestlige Sønderjylland i behold! En krone sparet, er en krone tjent.

Da jeg har haft en lang årrække inden for den sportslige verden på allerhøjeste niveau, har jeg medtaget væsentlige erfaringer herfra. Det ytrer sig bl.a. ved, at jeg aldrig giver op, før kunden er tilfreds.

Jeg har også fungeret som anfører i forskellige håndboldligaklubber herhjemme og har været vant til at få et hold til at fungere.

Derudover betyder familien meget for mig selv og mine ansatte. Deres trivsel er vigtig for at vi kan optræde afslappet og roligt overfor vore kunder. Det skulle også gerne have den effekt, at respekt til stadighed er en central ting i relationen til vore kunder.Pia

Grafisk Designer

Mobil: +45 (0)176 269 773 57Sanne

Bogholder


Har du en sælger gemt i maven?

Vi smider ikke guldkorn på vejen, så går du med en lille sælgerdrøm, så er du velkommen til at sende en ansøgning til salg@khmarketing.dk og anføre ansøgning under emne. Vi behandler alle ansøgninger seriøst, og alle vil modtage svar snarest muligt.

Er du freelancer og måske allerede i dag kører opsøgende salg med forskellige produktgrupper, så kunne du måske tænke dig at høre lidt om den linie, vi kunne tilføre dit sortiment og dermed øge din indkomst.

Vi ser frem til at mødes med ”dig” en dag.

der langjährige audemars piguet, ari.Nike Air Footscape Magista Flykni botschafter, basketball - star lebron james endlich erhält seine uhr & # 8211,NIKE AIR MAX FLAIR MENS audemars piguet, ari.Nike Flyknit Chukka royal oak offshore chronograph lebron james.rose gold,Nike Air Huarache titan und keramik eingesetzt wurden,Adidas ZX 700 über eine neue dimension ist das original, schön und ziemlich einzigartig in sachen aussehen.NIKE AIR MAX 2017wir kredit audemars piguet,NIKE AIR MORE UPTEMPO ari. sehr für die allgemeine entwicklung der high - end - groß - sport - uhren, fortsetzung von hublot später in größerem maßstab, aber natürlich zu einem niedrigeren preis.Nike Air Zoom Elite 9die wahl der rose gold und die hellgraue krokodil - ist hervorragend und die gleiche farbe combo werden während der gesamten zusehen.NIKE AIR MAX 90 ULTRA 2.0 FLYKNITnur 600 stück weltweit, die neue audemars piguet, ari.Adidas Yeezy Boost 750 royal oak offshore chronograph lebron james ist zum preis von $51500 usd.